Това каза по БТВ спортният министър Весела Лечева. Тези договори не

...
Това каза по БТВ спортният министър Весела Лечева. Тези договори не
Коментари Харесай

Весела Лечева: В спортния тотализатор са правени опити да се присвояват средства, ГДБОП и ДНСП проверяват

Това сподели по БТВ спортният министър Весела Лечева. 

Тези контракти не бяха обосновани. Договорът за Националната спортна база бе подобен. Предмета на активност на софтуерния артикул е меко казано нецелесъобразни. Фирмата възвърне средствата за месец. Сдруженията по младежките стратегии, там бяха прегледани в детайли 38 плана и дейностите ни във връзка с инспекциите бяха безапелационни.  Едно от сдруженията се отхвърли единствено. Имали са друга цел очевидно.

 

За обучителен модул, да вземем за пример,  за един ден се предвиждаше наем на зала от 7000 лв.. Цената е към 500 лв.. Искали са да присвоят средства. При Спортния тотализатор бяха декларирани проекти за 1 млн. лв. за няколко събития на българското Черноморие за листовки, флаери, мачове и промоционни игри. Смятам, че доста са повишени цените, предходни години цената е била 10 пъти по-ниска.

 

За 20 000 лв., цената е била 100 000 лв.. Това е опит да се присвояват средства, без да се осъществят плановете по мащабите на съответната работа.  ГДБОП и ДНСП проверяват и са подхванати съответни инспекции.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР